BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 16 March 2011

That's MINE !!


Oleh kerana terlalu kemaruk dengan Hello Kitty... Bell memang suka merayap sana sini cuci2 mata tengok barang2 hello kitty...even tak beli (sbb xde bajet) Bell dah cukup puas hati la lau dpt cuci mata..hehe... Bell sebenarnya tak tahu mcm mana Bell boleh suka Hello Kitty ni smpai boleh wat Bell sawan... Dulu,kalau tgok benda2 berkait dgn Hello Kitty,mesti Bell ckap dlm hati (Entah pape jelah)....Tapi skg..kena kat batang idung sendiri.... Lama2 tgok hello kitty ni cm cute plak kan...walaupun xde mulut... Setakat  ni ade sikit2 jelah barang2 Hello Kitty... Awal sem 2 aritu Bell beli mug Hello Kitty..tapi dah arwah...hmm... sedih :(
Tapi tak kisah.... boleh beli baru (*kalau ada duit laa...) hehe.... Pasni,Bell tgah menfokuskan pada stu tujuan... Upgrade my beloved Produa Kancil (Tak mampu nak pakai kete mahal...) Bell nak tukar kancil Merah Bell tu jadi warna Pink..Or maybe putih..Then,nak airbrush picture Hello Kitty...Peeehhh..dh terbayang2 dh ni... Mentang2 ayah ngn abang ade bengkel...senang jelaa kann...Doakan ape yg Bell nk ni jadi kenyataan eek... nnty lau dh jdi knyataan,Bell bawa korang jalan2...hahaha..(duit minyak bayr la..) Just Joking... ^^




0 comments: