BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 23 May 2011

For him...

Together again
I’m really happy to be with him again…
I don’t now how much his love toward me..
I don’t know how great his honesty
toward me…
What I know is I LOVE HIM so much…
Only you ISWANDI BIN KARJANTO


Monday, 9 May 2011

HAPPY MOTHER'S DAY !!



Alhamdullillah...mak Bell dh kluar dr wad...but,she still under pmerhatian doctor.. 8 Mei 2011 (semalam) semua ibu2,emak2,ummi2,mama2 diseluruh dunia diraikan.. Termasuklah mak Bell.. We are celebrating Mother's Day ! Bell dgn abng share duit wat BBQ and beli cake for our beloved mother...HALIMAH BINTI MISMAN... kita pun celebrate akaK ipar Bell yang  baru pertama kali diraikan stelah bberpa bulan bergelar seorang ibu... Bell sangat bersyukur kerana dikurniakan ibu yang tiada gantinya... Mak, akak sayang mak sangat2!! Semoga Allah berkati hidup mak dunia dan akhirat...amiinn...

Sunday, 1 May 2011

Dugaan...

Bell rase sedih sangat sekarang ni.. Mak Bell masuk wad.. Bell tak tahu sbb sbenar.. family Bell tak nk Bell tau n risau sbb Bell tgah final.. hari2 Bell nangis.. Bell nak sgt balik Johor.. tapi, kewangan tak mengizinkan plus tgah final... hmm... Bell tahu Bell kena kuat semangat... Bell tak nak pape jadi kat mak or even kat family Bell... Kalau dberi pilihan, Bell nak ganti tempat mak...biar Bell je yg sakit... Bell SAYANG sangat3 kat Mak.. Bell terkejut sangat bila adik call bagitau mak kena tahan kat wad.. bila Bell tanay lagi, adik kata mak dah kat ICU plak.. Berderai air mata Bell masa tu...hri ni dah hari kedua mak Bell masuk hospital... Terima kasih pada semua yang mendoakan kesihatan mak Bell.. especially member TESL..thanks a lot... Bell slalu doakan kesejahteraan Mak ngn Ayah..Ya Allah,please bless my MOM... amiinn :'(