BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 1 May 2011

Dugaan...

Bell rase sedih sangat sekarang ni.. Mak Bell masuk wad.. Bell tak tahu sbb sbenar.. family Bell tak nk Bell tau n risau sbb Bell tgah final.. hari2 Bell nangis.. Bell nak sgt balik Johor.. tapi, kewangan tak mengizinkan plus tgah final... hmm... Bell tahu Bell kena kuat semangat... Bell tak nak pape jadi kat mak or even kat family Bell... Kalau dberi pilihan, Bell nak ganti tempat mak...biar Bell je yg sakit... Bell SAYANG sangat3 kat Mak.. Bell terkejut sangat bila adik call bagitau mak kena tahan kat wad.. bila Bell tanay lagi, adik kata mak dah kat ICU plak.. Berderai air mata Bell masa tu...hri ni dah hari kedua mak Bell masuk hospital... Terima kasih pada semua yang mendoakan kesihatan mak Bell.. especially member TESL..thanks a lot... Bell slalu doakan kesejahteraan Mak ngn Ayah..Ya Allah,please bless my MOM... amiinn :'(

0 comments: