BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 15 March 2011

Luahan Hati

Saat paling susah Bell rasakan apabila ada orang sekeliling yg berkata-kata pasal Bell. I know I am not good. I am bad girl.. But, I try to change myself. Memang Bell free hair before ni... Tapi, tak bermaksud free hair tu jahat.. Bell dah berusaha untuk bersihkan nama Bell tapi,Bell still tak berjaya.. Apa nk buat,mulut orang tak boleh nak tutup. Bell sedar, siapa diri Bell.. Bell memang tak sempurna.. Bell sangat2 mengharapkan sokongan n dorongan dari semua orang.. Bell nk berubah... Alhamdulillah..Bell dah tak free hair lagi sekarang.. Tapi,tolongla jgan terus2 label Bell sebagai perempuan jahat.. Kata-kata tu doa.. Kadang2 masa lalu ada juga effect pada usaha Bell untuk berubah.. Bell tak kuat... Bell perlukan kawan2 yg kuat utk sokong Bell... Bell tahu Bell jahil pasal agama... tapi, Bell tak biarkan diri Bell terus jadi jahil.. Bell still ingat lagi fitnah yang disebarkan oleh seorang hamba Allah ni... Astaghfirullahalziim.... Kuatkanlah aku ya Allah.... Tolonglah jangan ungkit pasal masa lalu Bell... Its very effected to me... "Hipokrit" Satu perkataan yg pernah dilemparkan kemuka Bell masa Bell pakai tudung yg labuh SIKIT dri biasa.,buat Bell rasa Bell tak payahlah pakai tudung... Tapi, alhamdulillah, masih banyak lagi kata-kata sokongan dari SAHABAT SEJATI Bell... For my dear friends, thanks for supporting me....Love you all so damm much!

0 comments: